Nöjda kunder är vårt viktigaste mål.

Vi vill finnas där och när kunderna behöver oss. Eftersom vi verkar i en förtroendebransch känner vi stolthet över våra mångåriga samarbeten med tunga industrikoncerner och andra branschledande partners med höga kvalitetskrav.

Vi får snabbt gehör när det uppstår problem med något i driften. Tillsammans med Pichano undersöker vi såväl akuta problem som möjligheter till förbättring. Det mynnar ofta ut i ett förslag som vi väljer att förverkliga. Esa Palmu, driftsäkerhetstekniker, BillerudKorsnäs Gävle
Pichano spelar en stor roll i vår ökade omsättning. Med funktionella lösningar och ett konstant fokus på förbättringsåtgärder bidrar de med vitala delar i den dagliga driften av vårt fabriksområde.Kennet Thorsell, chef för Infrastruktur på Akzo Nobel Stockvik.
Vi hittar alltid lösningar i samverkan med Pichano. Med bred kompetens, stor maskinpark och extra resurser tillgängliga när vi behöver dem som mest är de ett stort stöd för oss i vår dagliga drift. Mats Andersson, reservdelssamordnare vid Stora Enso i Skutskär.